Nova restavracija v Kampu Šobec, je bila zgrajena leta 2018. Ker je zgrajena v tipičnem gorenjskem slogu, že od daleč pritegne pogled. Zgrajena je iz lesa, skozi okna pa se razprostira pogled na neokrnjeno naravo in jezero.

Restavracija Šobec je prostor za gosta, ki pride k nam bodisi prebrati časopis in pojesti dober zajtrk, bodisi na kosilo ali à la carte večerjo. Nudimo vam prostor za poslovne sestanke, seminarje ali »team buildinge« v naravi. Za vas pripravimo tudi vse vrste slavij ob različnih priložnostih, ki vam bodo s pomočjo strokovne in predane ekipe še dolgo ostala v lepem spominu. Lahko pa se na našo prostorno teraso, sredi neokrnjene narave in pogledom na Šobčev bajer, oglasite samo na okusen »Šobčev cuker«, kozarec dobrega vina, pivo, kavo ali čaj.

V restavraciji vas čaka tudi tipična domača, gorenjska hrana, narejena iz lokalnih sestavin. V veliki meri stremimo k trajnostni gastronomiji. Povezani smo z lokalnimi kmeti in dobavitelji in na naših krožnikih prevladujejo dobrote, ki so pridelane v bližnji okolici. V našem jedilnem listu lahko najdete pestro ponudbo različnih jedi, ki jih menjamo glede na sezono. Za posebno kulinarično doživetje vam priporočamo degustacijski jedilnik po priporočilu chefa Aleša.

V letu 2022 smo se uvrstili v vodnik Gault Millau 2022, od vodilnega evropskega strokovnjaka za kampiranje smo prejeli naziv »Najboljša kamp restavracija v Sloveniji«, portal JETCAMP pa je Kamp Šobec uvrstil v TOP 10 kampov v Evropi z najboljšo restavracijo.